150g SALÁT S BÍLÝM CHŘESTEM,
nakládanou rebarborou, jarními bylinkami a Verjus dresinkem
DOPORUČUJEME: 0,15l Sauvignon Blanc “Na výsluní” MZV 2020, Fabig – Hustopeče
300ml CHŘESTOVÝ KRÉM
s farmářským vejcem 63°/63´ a krutóny z briošky
150g FILET PSTRUHA LOSOSOVITÉHO
s krevetovou omáčkou, opečený chřest, opečené zámecké brambory (Rybí kuchyně, Jindřich Vaňha, 1941)
DOPORUČUJEME: 0,15l Cuvée „Mincovna“ PS 2019, Spielberg – Archlebov
200g TELECÍ MAMINHA STEAK,
máslo s medvědím česnekem, Portobello houby, pyré z brambor a pečené cibule
DOPORUČUJEME: 0,15l Pinot Noir PS 2022, Milan Sůkal - Nový Poddvorov
CHEESECAKE S VANILKOU,
rebarborová omáčka, jahodová zmrzlina
DOPORUČUJEME: 0,02l Malvína Radlík 43%