Speciality

PŘEDKRMY

150g SALÁT S BÍLÝM CHŘESTEM,

nakládanou rebarborou, jarními bylinkami a Verjus dresinkem

215 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Sauvignon Blanc “Na výsluní” MZV 2020, Fabig – Hustopeče

175 Kč

300ml CHŘESTOVÝ KRÉM

s farmářským vejcem 63°/63´ a krutóny z briošky

165 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

150g FILET PSTRUHA LOSOSOVITÉHO

s krevetovou omáčkou, opečený chřest, opečené zámecké brambory (Rybí kuchyně, Jindřich Vaňha, 1941)

465 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Cuvée „Mincovna“ PS 2019, Spielberg – Archlebov

115 Kč

200g TELECÍ MAMINHA STEAK,

máslo s medvědím česnekem, Portobello houby, pyré z brambor a pečené cibule

495 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Pinot Noir PS 2022, Milan Sůkal - Nový Poddvorov

185 Kč

DEZERT

CHEESECAKE S VANILKOU,

rebarborová omáčka, jahodová zmrzlina

165 Kč

DOPORUČUJEME: 0,02l Malvína Radlík 43%

85 Kč