0,3 l KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA s farmářským vejcem a pečeným květákem (Luisa Ondráčková – Nejnovější kuchařská kniha 1914)
75 g “FÁŠNOKY” jemné telecí noky na ragú s černým kořenem a květákem (František Dřevikovský - Nový kuchařský rádce 1934)
150 g TAFELSPITZ S MLADÝM ŠPENÁTEM, křenovou omáčkou, bramborovými rösti a zeleninou (Olga Růžena Rozmarová - Vzorná kuchařka 1916)
150 g TELECÍ PAVOUČEK S PRAŽSKOU ŠUNKOU s farmářským vejcem, bramborová kaše s pečeným parmazánem (František Dřevikovský - Nový kuchařský rádce 1934)
TRIO MINI DEZERTŮ 1. REPUBLIKY malinový indiánek, punčový řez a mandlová laskonka (Slavomír Suchý – Praktické pokyny a recepty pro cukráře 1923)
120 g NAKLÁDANÉ SÝRY ve slunečnicovém oleji s čerstvou feferonkou, bylinkami a cibulovým salátem, rozpečený preclík
100 g HOVĚZÍ TATARÁK namíchaný dle naší originální receptury s lanýžovou majonézou, zeleným pepřem a kyselými cibulkami, topinky pečené na sucho, petrželový salát
80 g SUŠENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE na opečeném chlebu s kyselou zeleninou a hořčičnou majonézou
100 g DOMÁCÍ KACHNÍ KLOBÁSA pečená na hruškách se silnou masovou šťávou, opečený chléb
0,3 l SLEPIČÍ POLÉVKA silný vývar ze slepice s masem, zeleninou a nudlemi
300 g VEPŘOVÉ ŽEBRO SOUS - VIDE s křenem, pečenými jablky a silnou omáčkou, rozpečený preclík
150 g SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ hovězí kulatá plec s tradiční omáčkou zahuštěnou zeleninou, žemlové knedlíky a marinované brusinky
200 g HOVĚZÍ GULÁŠ z karabáčku se šalotkou a bramborovými knedlíky
200 g BEEFSTEAK zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, omáčka z červeného vína
200 g VEPŘOVÁ PANENKA s liškovou omáčkou, hráškové lusky na másle, štouchané brambory s cibulkou
600 g KOLENO Z MLADÉHO PRASÁTKA pomalu pečené ve vlastní šťávě, bramborová kaše s pažitkou, červená cibule s tymiánovým medem
200 g VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK na přepuštěném másle, lehký bramborový salát
250 g PEČENÉ KUKUŘIČNÉ KUŘE s cukrovou kukuřicí a bramborami Grenaille na másle, silná masová šťáva, popcorn
350 g KACHNÍ STEHNO konfitované kachní stehno v sádle, červené vinné zelí, žemlový knedlík
150 g FILET ŠUMAVSKÉHO PSTRUHA Z RYBÁŘSTVÍ MLÝNYholandská omáčka s pažitkou, restované brambory Grenaille se šalotkou a hráškem
200 g KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY ochucené čerstvými bylinkami a muškátem, šťouchané brambory se špenátem, malým rajčatový salát
250 g SALÁT S FARMÁŘSKÝM VEJCEM 63°/63‘, avokádem, pečenou kukuřicí a polosušenými rajčaty
250 g SALÁT S PORTOBELLO HOUBAMI z cukety a polníčku s praženou slunečnicí a bylinkami
ŠOPSKÝ SALÁT s marinovaným balkánským sýrem
RAJČATOVÝ SALÁT se šalotkou, pažitkou a sladko-kyselou zálivkou
OKURKOVÝ SALÁT se sladko-kyselou zálivkou
Bramborové knedlíky
Žemlové knedlíky
Preclík
Topinky pečené na sucho
Kváskový chléb
Steakové hranolky
Brambory Grenaille se šalotkou
Štouchané brambory s cibulkou
Lehký bramborový salát s hořčičným dresingem
Restovaná kukuřice na másle
Bramborová kaše s pažitkou
Čerstvě smažené bramborové lupínky
ČERSTVĚ SMAŽENÉ BRAMBOROVÉ LUPÍNKY s krémovou česnekovou smetanou
ROZPEČENÝ PRECLÍK s krémovou česnekovou smetanou
ČERSTVĚ PRAŽENÉ MANDLE S PETRŽELKOU A CHILLI
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM oříškové máslo, švestkový sorbet, pistácie
ČOKOLÁDOVÝ DORTÍK s malinovou omáčkou
Informace o alergenech Vám na vyžádání předloží obsluha.