Speciality

PŘEDKRMY

150 g SALÁT Z TŘEŠŇOVÝCH RAJČAT SE SELETICKÝM SÝREM,

pečeným baklažánem a olivami, nakládaný zelený chřest, dýňová semínka a krutony z bagelu

265 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Sauvignon Blanc „Karpatský “ 2024, Jiří Uherek – Dolní Bojanovice

135 Kč

300 ml CHŘESTOVÝ KRÉM

se žampióny a smaženým hráškem (Kuchařský rádce – František Dřevikovský, 1937)

175 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

150 g CHŘEST S HOLANDSKOU OMÁČKOU,

vejce z louky, opečené mladé brambory s hráškovým julienne, konfitovaný česnek s pažitkou

355 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Chardonnay „Rosentické" VZH 2021, Mikrosvín Mikulov

185 Kč

200 g PEČENÁ KACHNÍ PRSA NA POMERANČÍCH,

grilovaný zelený chřest, konfitované jeruzalémské artyčoky se slaninou

455 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Pinot Noir „Ben´s reserve “ 2017, Stapleton & Springer – Bořetice

185 Kč

DEZERT

JAHODY S KRÉMEM MASCARPONE

s tonka fazolí, jahodovou omáčkou a růžovým pepřem

195 Kč

DOPORUČUJEME: 0,05l Juveano JLV 2019, J. Stávek – Němčičky

95 Kč